søndag den 21. juli 2013

Step 1: FlyttekasserLandet ligger sådan, at jeg nu har boet på bornholm i næsten 16 år (15 år og 11 måneder.) Men nu rykker jeg roden op, forlader øen og flytter til staden. Den sætning har vist stadig ikke sunket ind, fordi jeg vågner op og tror stadigvæk, at jeg skal her på Bornholm og starte i gymnasiet. Det virker som en drøm der kommer i opfyldelse. Så mange ting sker lige i øjeblikket, og jeg fatter det slet ikke. Lige om lidt, vender jeg oppe og ned på mit liv, hopper ud fra klippe, uden at ane hvad der er under mig. Jeg er totalt skræmt, men i dag tog jeg det første skridt. 4 flyttekasser er blevet pakket ned. - Min far ringede så bare, og sagde at jeg skulle støvsuge tingene før de kom ned i kasserne... opkaldet kom 2 timer efter jeg havde pakket det ned. Nå skidt med det, det er alligevel det første skridt på vej mod en flytning.

Men for hulen hvor fylder bøger meget. Har fyldt 4 kasser med Dvd'er og bøger, og mangler stadig halvdelen. + resten af mit værelse..

4 kommentarer:

 1. Det lyder super spændende. Du skal glæde dig København er så dejlig en by. Men jeg må tilstå at jeg også er meget stor fan af skønne skønne Bornholm :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver helt anderledes, lige pludselig at have adgang til alt, og have et bussystem med én bus i timen xb Bornholm er nu stadigvæk en skøn ø, men det passer nok bedre til mig i små doser ;D

   Slet
 2. Det lyder godt nok spændende - og Kbh har da brug for lidt Bornholmsk støv og skidt ;-)
  /Camilla

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæh tak :) Så må vi se om jeg bære præg af lidt bornholmsk accent, eller om jeg kan gå under radaren ;b

   Slet