tirsdag den 2. juli 2013

Dag 2: 10 Fakta om dig som ingen ved


1. Jeg bruger kontaktlinser.
I rigtig mange år har jeg brugt briller, og ikke på et tidspunkt har jeg været glad for dem, så ligeså snart jeg kunne få kontaktlinser, så fik jeg dem. Jeg har -2 på højre øje, og -0,75 på venstre øje, hvilket faktisk gør at jeg kan se helt fint uden linser, og nok derfor, at jeg ikke er helt så god til at bruge mine kontaktlinser.

2. Jeg har to halvsøskende.
Selvom vi blot er halvsøskende, har vi aldrig sagt andet end søskende. Det er mine søskende ligeså meget som hvis vi havde haft samme far. Min bror, søster og jeg har alle samme mor, men hver sin fader.

3. Jeg er en smule farveblind.
Jeg kan sagtens kende forskel på rød og grøn, men jeg har lidt svært ved at skelne farver der ligger tæt op ad hinanden, specielt blå og lilla. Jeg kan heller aldrig se hvad der skal være i de der farveblindhedstest, til stor morskab for mine klassekammerater som ivrigt peger. "Se det er en krabbe" Hvor jeg må svare.. "Nej.. det bare en sammenklaskning af nogle prikker"

4. Jeg har en bror i Brasilien.
Okay teknisk set er han ikke min bror. Vi havde en udvekslingsstudent ved navn Marcus, dengang jeg var 1 år gammel, siden da, har han været her da jeg var 2 år gammel, og så sent som julen 2011. Han er en del af vores familie. Vi besøgte ham, hans kone og deres lille søn i April 2012 nede i Brasilien. Jeg ser ham som min bror, og elsker ham som en!

5. Jeg har 4 julekalendre på Dvd.
Jeg har Jul i Valhal, Absalons Hemmelighed, Julerup Færgeby (Jeg havde den på VHS, men båndet blev slidt efter jeg havde set den for mange gange) og Pagten.
Det er ikke fordi jeg elsker julekalendre og følger med hver dag, hvis de blot er en gentagelse, men hvis det er en ny og god julekalender, sidder jeg trofast og følger med, syntes det er så hyggeligt at sidde og se dem hver aften!

6. Jeg farver mit hår.
Jeg er naturligt rødhåret, men med årene blev det lysere og lysere, og til sidst blev jeg ked af det gylden/orange/blonde og farvede det i en mørkere nuance. Nu holder jeg fast i en henna cobber farve.

7. Jeg hader pinlige situationer
Det er virkelig slemt, jeg undgår for alt i verden al,t som muligvis kan ende ud i en pinlig situation. Hvis jeg ser en film, gemmer jeg mig, når der kommer noget pinligt, fordi jeg hader det. Jeg tænker på de pinlige situationer jeg selv har været i, og er grædefærdig over min opførsel, og får det dårligt.

8. Jeg bider negle
Det er den mest forfærdelige vane. Begynd aldrig på det! Jeg har prøvet utallige gange at stoppe, men hver evige eneste gang, falder jeg i fælden igen. Jeg bider af en negl, og når den er blevet grim, så kan jeg ligeså godt tage alle de andre. Jeg ville ønske jeg kunne stoppe!

9. Jeg er ikke spontan.
Jeg bryder mig ikke så meget om spontane ting. Jeg skal helst vide et godt stykke tid i forvejen hvad jeg skal, jeg har det bedst med god planlægning ned til mindste detalje, og at der er styr på det hele. Det går ikke at folk kommer ind lige midt i det hele og siger "Nu tager vi afsted" jeg har brug for tid til at forberede mig, og færdiggøre hvad end det er jeg er igang med.

10. Jeg kan godt lide og lægge puslespil.
En gang imellem når jeg lige får fat i et godt puslespil, syntes jeg det er meget hyggeligt at tilbringe tid med det. Jeg bruger gerne lige et par dage på det, og laver på det hist og her, det er ikke fordi jeg går op i det, og sidder timer af gangen, men syntes bare det er hyggeligt og sidde og få brikkerne til at passe sammen.


2 kommentarer:

  1. Åh jeg kan nu også godt lide at lægge puslespil. Det er så afslappende og simpelt, tilpas hyggeligt.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja noget så simpelt, kan sagtens være sjovt og hyggeligt :)

      Slet