onsdag den 24. juli 2013

Løb, løb, løb.


Snøvsen. Han har været med i mange år, altid udklædt som snøvsen, og ved målstregen hopper han gerne i mål :)
Min far ;)
Det er godt nok ikke mig selv der løber, men derimod min far. Lige nu er der Etape Bornholm, som går ud på, at man løber i 5 dage, i 5 forskellige byer, 5 forskellige ruter. Igår var det Hasle, som er en ret flad rute. Idag var det Dueodde, hvor de løber på stranden. Onsdag er det Almindingen, hvor de løber i skoven. Torsdag skal de sidste 500 meter, er op ad en bakke, der stiger med 75 meter. Det er en af de hårdeste ruter. Sidste etape om fredagen, er i Rønne, og et byløb.

Min far har løbet Etape Bornholm i flere år, jeg har selv været med én enkelt gang, i børneløbet. Hvor man kun løber i 3 dage. Jeg løber ikke rigtig længere, selvom jeg uden tvivl har kroppen til det (Som rigtig mange kommenterer) men jeg kan ikke rigtig lide at løbe, så svømmer jeg hellere.

4 kommentarer:

 1. hahahaha, snøvsen, hvor er det sjovt :D!
  Det lyder som et ret fedt løb, har aldrig tænkt over etapeløb før! Spændende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er altid sjovt at se ham løbe, fordi han har været med så mange år :)
   Og det er faktisk en ret stor ting for Bornholm, et af de bedste løb vi har, fordi man kommer rundt i så mange terræn :D

   Slet
  2. Ja det er klart - det lyder altså fedt. Hvor langt løber man hver dag? Kunne være, det skulle være den næste aktiv-ferie!

   Slet
  3. Man løber lidt forskelligt hver dag. Mandag er det 10 km. Tirsdag 5,8. Onsdag 7,8. Torsdag 8,6 og Fredag 10 km. Du kan læse mere om det på Etape Bornholms hjemmeside; http://www.etape-bornholm.dk/
   Det er helt klart en tur værd, for der er altid mange tilskuere, som kommer og klapper. Super god stemning!

   Slet