lørdag den 15. juni 2013

Søsterhygge


Dagen i dag har jeg været alene hjemme, fordi min far har været på arbejde. Så istedet for at skulle æde brasede kartofler, som godt kan blive lidt kedeligt, forhørte jeg mig hos min søster, om jeg kunne komme op til hende og spise. Det er der flere fordele ved. 1. jeg får noget lidt mere spændende at spise (kødsovspizza - der endte ud med at blive kødsovs pizzasnegle/roulade). 2. så jeg kan se mine to nevøer.
Min søster har en søn på 4 år, og så har hun lige fået endnu en dreng, som blot er 2½ måned gammel. Det er et stykke tid siden jeg sidst har set ham, og endnu længere siden jeg holdt ham. Så den fik hele armen i dag, og mine arme er lidt ømme her til aften, for han bryder sig absolut ikke om at man sidder ned. Man skal gå rundt med ham, og det bliver en anelse tungt i længden!
Efter aftensmaden besluttede vi at tage op og kigge på folkemødet. Det var aften og der skete faktisk ikke så meget mere, og da det så begyndte at regne skyndte vi os afsted tilbage til bilen, dog ikke uden at blive pjaskvåde. 

Jeg vil få læst op på lidt mere engelsk, og så ellers hoppe til køjs. Har i andre derude lavet noget spændende i weekenden?

2 kommentarer:

  1. Super fin blog du har kig forbi min hvis du får lyst :)

    //Line
    http://linebiine.blogspot.dk/

    SvarSlet