søndag den 9. juni 2013

Jeg er en seriefanatiker

Jeg ser ret mange serier. Muligvis for mange, og jeg bliver altid en smule besat af én serie i en periode, før jeg har set alle afsnittene og er nødt til at hoppe videre til den næste.
Her vil jeg gerne lige nævne de allerbedste!

Supernatural er jeg faktisk kun begyndt at se for nyligt, men jeg har allerede kværnet mig igennem de første 4 sæsoner her i Maj måned, og kører nu på 5 sæson, hvor jeg har måtte indse at jeg nok må sætte tempoet lidt ned, hvis jeg ikke vil løbe tør for afsnit alt for hurtigt.

Det er dem der topper hitlisten, derudover kan der også nævnes White Collar, Lie to me (Som desværre er stoppet), New Girl, The Big Bang Theory, TrueBlood og The Carrie Diaries.

Fortæl gerne om nogle af jeres yndlingsserier. Nu hvor alle serierne er på pause her henover sommeren, kunne jeg godt bruge nogle nye serier, gerne med mange sæsoner, sådan så jeg er godt beskæftiget.

4 kommentarer:

 1. Uh elsker også serier! :-) Mine favoritter er klassikere som beverly hills (bliver aldrig træt af det) og venner. Derudover elsker jeg desperate housewifes og bones!

  SvarSlet
  Svar
  1. Venner er også en stor favorit. Har boksen stående på hylden ;D

   Slet
 2. Jeg er også kæmpe fan af a vampires diary - den er jo god :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er super god! er også helt hooked på den :)

   Slet