onsdag den 7. august 2013

London #1: Mandag


 Første indlæg om min tur til London. Vi landede mandag formiddag, og det gav os jo en hel halv dag til at spendere i Londons gader. Vi startede med at tage hen om Westminister, fik lige hurtig kigget Big Ben, set lidt af Houses of Parliment, og toppen af Westminister Abbey. Inden vi tog videre til Downing Street. 10th Downing Street er en ret kendt adresse, da det er der premiereministeren af England bor. Desværre er hele gaden spærret af en kæmpe stor gitterport, og har været det lige siden Margaret Thachter regerede, på grund af trusler.



 Derefter gik turen videre til Hyde Park, nærmere betegnet Dianas Memorial Fountain. Jeg har altid haft en lidt underlig forbindelse til Prinsesse Diana. Hun døde d. 31 august 1997, den selv samme dag som jeg blev født. Jeg kender altid hendes dødsdato, da det jo er min egen fødselsdag. Noget ikke ret mange andre kan sige. Springvandet var rigtig smukt, det er nærmest en lille park i sig selv, og der en masse mennesker der nyder stemningen. Det er i hvert fald helt klart et besøg værd!


Og på vej ud af parken så vi de sødeste egern. Og hold da op hvor var de tamme. De kom helt tæt på. Der var nogle svenskere som fodrede dem, og som jeg forstod det, fodrede de dem hver dag, og deraf var de så tamme. 


3 kommentarer:

  1. Årh London er så dejlig. SKønne billeder :-)

    SvarSlet
  2. Nååååh hvor er den sød, det lille egern. <3

    SvarSlet
  3. Er misundelig hehe :) Min største drøm er at komme til London en dag :)
    Ellers har du en fin blog, tag gerne et kig forbi min.
    xx
    Cecilie
    cecilielindhardt.blogspot.dk

    SvarSlet